Document Processing

Het snel en slim verwerken van uw e-mail en document stromen

Documenten komen op verschillende plekken een organisatie binnen: centraal via de postkamer, direct op lokaties of afdelingen, via faxen, via e-mail, vanuit systemen, etc. Veel mensen zijn betrokken met de logistiek, het sorteren, het verwerken en rondbrengen van deze documenten.

Optimaliseert uw document logistiek
Document Processing is een oplossing die de logistiek en verwerking van documenten in belangrijke mate kan optimaliseren.

  • het sorteren en distribueren van documenten op basis van de inhoud
  • het controleren van de gegevens met externe systemen
  • het verwerken van de documenten door medewerkers
  • het distribueren van de docmenten via workflow en naar externe systemen
  • het normaliseren en exporteren van de gegevens naar externe systemen

Het verwerken van email en gedigitaliseerde documenten
Door de gigantische groei van het email verkeer communiceren bedrijven tegenwoordig meer met email dan met brieven of faxen. Toch zullen alledrie deze vormen voor lange tijd naast elkaar blijven bestaan. Daarbij is het door de flexibiliteit van email voor veel organisaties haast onmogelijk om deze communicatie onder controle te krijgen.

Document Processing biedt daar oplossingen voor. Zo kunnen emails naar algemene mailboxen automatisch geanalyseerd worden en doorgestuurd naar de juist persoon of groep. Mails naar specifieke personen of groepen kunnen gelogd worden. En alle afhandeling van email kan bewaakt worden met termijnen en deadlines.

En dezelfde intelligentie die gebruikt wordt voor email, kan ook toegepast worden op alle andere documenten, brieven en faxen.

Straight-Through-Processing (STP)
De meeste van deze stappen kunnen automatisch uitgevoerd worden, waardoor documenten zeer snel automatisch verwerkt kunnen worden. Dit wordt ook wel Straight-Through-Processing (STP) genoemd.

We hebben de software, de kennis én de ervaring!

MagSoft beschikt over alle onderdelen die nodig zijn voor het realiseren van een efficiënte Document Procesing oplossing: van snelle scanner en geavanceerde (OCR) software tot en met de mensen en partners die de oplossing ook daadwerkelijk kunnen realiseren. We hebben er zelfs mooie prijzen mee gewonnen!!!

Zie verder: